Tlf. 70 50 00 08

Erfarne og kvalitetsbevidste håndværkere finder du hos Fiskers Huse

Totalentreprise ved Fiskers Huse

Fiskers Huse tilbyder totalentrepriser og varetager alt i byggeprocessen fra økonomi til styring af underleverandører, byggemøder og byggeriet som helhed. Totalentreprise ved Fiskers Huse, kræver en stor professionalisme fra byggefirmaet. Vi har de rigtige kompetencer og samarbejdspartnere uanset størrelse og kompleksitet af byggeriet i København og Nordsjælland. Med vores kompetente medarbejdere kan vi styre byggerierne og sikre, at slutresultatet bliver professionelt, færdig til tiden og på alle måder tilfredsstillende for bygherren. Ved at vælge en totalentreprise ved Fiskers Huse, vil du som bygherre gennem hele processen spare tid og kræfter. Vi koordinerer projektet professionelt og har overblikket gennem hele processen. Fra start til slut er det os, der styrer projektet og du har kun én kontaktperson, som du skal forholde dig til.

Det er også en god idé økonomisk, kun at have ét byggefirma på byggeprojektet, da misforståelser og unødvendige omkostninger kan forhindres. Ved totalentrepriser benytter vi os af dygtige underleverandører, som vi har et tæt samarbejde med – herunder elektrikere, VVS-installatører og malere.

Effektiv Byggestyring

Fiskers Huse er et byggefirma, der tilbyder hele paletten inden for fagligt håndværk. Det inkluderer både murer, flisemurer, snedker, tømrer samt jord- og betonarbejde. Fra vores afdeling i Helsingør i Nordsjælland udfører vi alle opgaver inden for byggeri-, ejendomsservice og byggepladsstyring.

Arkitektstyring

Fiskers Huse tilbyder også arkitektstyring i form af rådgivning til bygherre angående byggetilladelser, tegninger og kontakt med arkitekterne. Vi rådgiver sammen med faste arkitekter, som vi samarbejder med i forbindelse med et byggeprojekt, hvor det er nødvendigt med arkitektstyring.

Jord- og betonarbejde

Fiskers Huse udfører også jord- og betonarbejde herunder opførelse og opmuring af fundamenter, opmuring af legablokke og støttemure i haven, støbning af gulv, kælder og udvendige trapper, gravearbejde samt bortkørsel af muldjord og levering af sand samt stabil grus.

Vi har faste betonarbejdere til at udføre jord- og betonarbejde og typisk vil det også være murer. Du er velkommen til at sende tegninger og arbejdsbeskrivelser på din totalentreprise til Fiskers Huse, så vil vi lave et fornuftigt tilbud til dig inden for 8 dage.

Vil du have et professionelt tømrerfirma på din totalentreprise, kontakt os, vi arbejder overalt i Nordsjælland og i København.

Jord-beton arbejde

Opførelse af fundamenter Kælder støbt med elementer Beton trappe udvendig Opmuring af fundablokke Opmuring af legablokke Opmuring af støttemure i haven Grave arbejde samt bortkørsel af muld jord Levering af sand samt stabil grus

Du er velkommen til at sende tegninger og arbejdsbeskrivelser, så vil vi lave et godt tilbud inden for 8 dage

350kr pr time +moms.

Firmainformation

Fiskers Huse ApS

Adresse: Teglstrup have 3 ,3000 Helsingør

Telefon: +45 70 50 00 08

Mail: info@fiskershuse.dk

CVR. NR. 33584598