Tlf. 70 50 00 08

Erfarne og kvalitetsbevidste håndværkere finder du hos Fiskers Huse

Grøn Byggeservice

Vi udfører vores grønne og miljørigtige byggeservice på henholdsvis Nordsjælland langs nordkysten, fra København til Køge. Vi udfører gerne renovering eller nybyggeri af sommerhuse/ fritidshuse i hele landet. Vores opgaver bliver løst med økologiske materialer. Både mørtel og puds, uden cement samt økologisk isolering til vinduer.

Ønsker man et hus der er sundt at leve i, benytter vi muslingeskaller til isolering og mange andre former for økologiske byggematerialer til hele dit hus. Alt dette er med til at gøre huset åndbar samtidig med at det ikke belaster håndværkerne i samme grad når de bygger med økologiske materialer.

Byggerådgivningsarbejde

Dette indebærer;

Arkitekt
Ingeniør
Tegninger
Byggeansøgninger
Materialeberegninger
Valg af byggefirma til udførelse af opgave

600kr pr time +moms

Handicapvenligt byggeri

Fiskers Huse ApS er specialister indenfor handicapvenligt byggeservice, og vi giver gerne gode råd vedrørende byggeopgaver og -projekter, der skal gøres egnet til handicappede. Vi har stor erfaring med og viden om, hvordan vi skaber det bedste resultat for de personer, der har behov for det. Vi laver alt indenfor handicapvenligt byggeri, lige fra huse til toilet- og badeforhold samt kørestolsramper og indkørselsforhold til din bolig. Nybyggeri af villaer til ombygning af sommerhuse. Udendørs omlægger vi også haver, plantebede, flisebelægninger og græsplæner med gangarealer til kørestolsbrugere. Vi vil gøre vores bedste for at skabe et godt resultat for dig. Med vores store ekspertise inden for handicapvenlige byggerier og arkitekter, der tegner det du ønsker dig, så garanterer vi et godt håndværk med fuld funktionalitet.

Fiskers Huse ApS står altid til rådighed, og vi kommer gerne ud på kundebesøg og får en snak om, hvad du ønsker at få bygget. Organisationer, kommuner og privatpersoner er velkommen til at få vores rådgiver ud til 650 kr. plus moms pr. time plus kørselstillæg. Kontakt os på tlf. 70 50 00 08 og hør mere om, hvordan vi kan gøre dit byggeri handicapvenligt.

Firmainformation

Fiskers Huse ApS

Adresse: Teglstrup have 3 ,3000 Helsingør

Telefon: +45 70 50 00 08

Mail: info@fiskershuse.dk

CVR. NR. 33584598