Tlf. 70 50 00 08

Erfarne og kvalitetsbevidste håndværkere finder du hos Fiskers Huse

Maler

Fiskers Huse er din autoriserede maler i hele København og i Nordsjælland. Vi udfører alle former for malerarbejde og tager dig med på maleråd. Vi er specialister indenfor alle områder og former for byggearbejde.

Hvis du står og mangler en maler til stort eller småt malerarbejde, så kontakt Fiskers Huse i dag og hør mere om vores tilbud. Vi vil altid levere det bedste stykke arbejde for vores kunder til tiden og til en fornuftig pris.

Malerarbejde

Fiskers Huse udfører alle former for malerarbejde for eksempel spartling af loft, opsætning af filt, maling af facader, maling af huse og boliger både indvendigt og udvendigt. Vi udfører malerarbejde i forbindelse med andet byggeprojekt, du får gennem os. Malerarbejde af Fiskers Huse sker sammenhængende med mureropgaver, tømrer- eller andet malerarbejde.

Hos Fiskers Huse får du alt indenfor nybyggeri eller renovering under samme tag. Vi har både tømrer, maler og murere, så du skal kun forholde dig til ét byggefirma. Det gør det lettere for dig, og det bliver billigere i form af bedre tilbud på hele byggepakken.

Har du malerarbejde, du skal have udført i forbindelse med et andet byggeprojekt? Så kontakt Fiskers Huse og vi hjælper dig med alt indenfor rådgivning og udførelsen af malerarbejdet uanset omfang og type. Tag et kig omkring her på siden og se, om der er noget, vi kan hjælpe dig med. Vi imødekommer dine ønsker og behov i hele Nordsjælland og i København.

Firmainformation

Fiskers Huse ApS

Adresse: Teglstrup have 3 ,3000 Helsingør

Telefon: +45 70 50 00 08

Mail: info@fiskershuse.dk

CVR. NR. 33584598