Tlf. 70 50 00 08

Erfarne og kvalitetsbevidste håndværkere finder du hos Fiskers Huse

Murer

Fiskers Huse er din foretrukne murer i hele København og i Nordsjælland. Vi udfører alle former for murerarbejde og udførelse af facadeisolering med puds. Hvis du har brug for en murer, så kontakt Fiskers Huse i dag og hør mere om vores tilbud indenfor murerarbejde.

Vi vil altid garantere det bedste stykke arbejde til vores kunder indenfor tidsrammen og til en fornuftig pris.

Murerarbejde

Fiskers Huse er specialister indenfor murerarbejde og murerprojekter. Vi udfører alle former for murerarbejde og facaderenovering herunder puds af murstensfacade, isolering, renovering af furer i murværk og flisearbejde som for eksempel på toilet og bad. Vores ansatte er kompetente murer og har flere års erfaringer med at lave alle former for murerprojekter med facade isolering.

Processen for murerarbejdet starter med, at du kontakter os angående den mureropgave, du gerne vil have udført. Fiskers Huse kommer derefter ud på stedet og får et overblik over opgavens omfanget. Vi rådgiver og hjælper dig med det passende murerarbejde til dit behov, og du vil efterfølgende få et tilbud på murerarbejdet.

Tag et kig omkring her på siden og se, om der er noget, vi kan hjælpe dig med. Vi imødekommer dine ønsker i og omkring København og hele Nordsjælland.

Kontakt os på tlf. 70 50 00 08 og hør mere om murerarbejde allerede i dag.

Firmainformation

Fiskers Huse ApS

Adresse: Teglstrup have 3 ,3000 Helsingør

Telefon: +45 70 50 00 08

Mail: info@fiskershuse.dk

CVR. NR. 33584598