Tlf. 70 50 00 08

Erfarne og kvalitetsbevidste håndværkere finder du hos Fiskers Huse

Tag- og facaderenovering

Fiskers Huse er dit foretrukne byggefirma i København og i Nordsjælland.

Vi udfører alt indenfor tag- og facaderenovering herunder store tagopgaver, alle former for tagbelægning af skiffer- og tegltag samt tagpap.

Vi leverer altid det bedste stykke tagarbejde for vores kunder til tiden og til en fornuftig pris.

Tagarbejde

Fiskers Huse udfører alle former for tagrenovering og lægning af nyt tag.

Det er vigtigt med tagarbejde, at der arbejdes på taget hver dag, for at undgå vandskaber eller andre problemer, når huset står uden tag. Fiskers Huse imødekommer de krav, du måtte have i forbindelse med tagarbejde. Når vi først er gået i gang med tagarbejdet, arbejder vi på det uden stop fra start til slut. Du kan forvente at vi arbejder på taget minimum 5 dage om ugen i den periode.

Vores 6 yderst kompetente tagfolk er specialiseret indenfor tagarbejde og renovering af alle former for tage. Inden tagarbejdet påbegyndes, kommer vi ud og ser på taget. Her medbringer vi en byggerådgiver, der måler op og ser, om der skulle være skader på det eksisterende, der skal ordnes først.

Fiskers Huse har foruden tagarbejdere også en fast blikmand til at udarbejde det kobber- og sinkarbejde, der følger med, når der skal laves nye kviste eller nye tagrender.

Facaderenovering

Fiskers Huse udfører renovering af din facade i hele København og Nordsjælland. Vi er altid til rådighed og tager udgangspunkt i dit byggeprojekt samt dine ønsker og behov indenfor facaderenovering.

Derudover ordner vi al rensning af tag og tagrender samt fældning af træer og buske, klipning af hække og græsslåning i Nordsjælland og i hele København i forbindelse med tagarbejdet.

Fiskers Huse udfører alle former for tømrer-, murer-, malerarbejde, samt tag- og facaderenovering. Vi arbejder altid hurtigt og effektivt, så dit renoveringsarbejde bliver fuldført hurtigst muligt.

Kontakt os på tlf. 70 50 00 08 og hør mere om tag- og facaderenovering allerede i dag

Tømrer- murer- malerarbejde

  • Facade isolering med facade bats 100mm samt puds – Samlet pris pr m2 995kr+moms
  • Flisning af murværk – 195kr+moms pr m2.
  • Røde vingetegl med nyt undertag og nye tag lægter – Samlet pris 1295 +moms pr m2 prisen er uden stelads er ikke medregnet i m2 pris på taglægning.
350kr pr time +moms. Vi kan også lave et tilbud til dig, hvis du ønsker en fast pris.

Firmainformation

Fiskers Huse ApS

Adresse: Teglstrup have 3 ,3000 Helsingør

Telefon: +45 70 50 00 08

Mail: info@fiskershuse.dk

CVR. NR. 33584598